Историјат

Повеќе од 20 години успешна работа

Нашето работење во изминатите години покажа навистина големи успеси. Клиентите секојдневно задоволни повторно и повторно се враќаат да ги купат нашите производи кои ги топлат нивните домови.

Основање на компанијата

Почнуваме да работиме со трговија на предива и конци, како и две продавници за домашен текстил и долна облека во Тетово.

1995

2002

Отворање на производствен погон

Погонот почнува да работи со конфекционирање на женска долна облека и пешкири со вкупно 3 шивачки за потребите на двете продавници во наша сопственост и мал дел за други домашни продавници. 

Проширување на производствениот погон и почнување на извоз

Поради создавање на нови производствени процеси и проширување на палетата на производи производствениот погон го прошируваме и освојуваме нови пазари.

2006

2012

Oтворање на производствен погон за производство на перници и јоргани

Со цел да го комплетираме асортиманот на производи во доменот на домашен текстил и да го задоволиме пазарот отвораме нов производствен погон во периферијата на Тетово. 

Oсновање на сопствен бренд Sinag Home и е-трговија со истиот

СинАГ започнува со освојување на нови предизвици!

2022

Newsletter

Претплати се на нашиот Newsletter!

Внеси ја твојата е-маил адреса и добивај ги најновите информации.